Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOUL LEGENDS - SCHWARTZ DÁVID
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Soul Legends – Schwartz Dávid + Party DJ A sok hangszínű Schwartz Dávid a soul- és funkyzene legendás alakjainak legnagyobb slágereit szólaltatja meg egy érzelmes és egyben mozgalmas koncert keretein belül. A koncertet party DJ követi.

Schwartz Dávid Soul Legends című műsorával visszarepít a soulzene gyökereihez. A szintén fekete hangú Lelkes Reny-vel és zenekarával együtt időutazás-szerűen kalauzolnak el a műfaj nagy legendái között. A műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Whitney Houston, Michael Jackson, Etta James, Chaka Khan, Tina Turner és Stevie Wonder. Ezen felül a Dreamgirls nagy balladái és pörgős nótái is terítékre kerülnek. A zenei paletta igen színes, az 1950-es évektől egészen napjaink szólnak az ismerős dallamok; ezért minden korosztálynak ajánljuk ezt az estet.                             A zenekar: Ének: Lelkes Reny Gitár: Derzsi Zsolt Dob: Molnár Matyi Basszusgitár: Szilva János Billentyűk: Csák Péter A koncert után Party DJ pörgeti az 1970/80-as évek jobbnál jobb soul-és funkycsemegéit. Kapunyitás 20 órakor Programkezdés 21 órakor Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak: Prémium: 2.500 Ft Standard: 1.500 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Stáblista
Énekes 
David Schwartz 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?