Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH IBOLYA - IBOLYÁNTÚL
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - 1. terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
Oláh Ibolya est; zongora: Furák Péter; rendező: Vörös Róbert Koncert és színházi este, személyes hangvételű „beszélgetés” a nézővel; csöndes feltárulkozás a dalokon és az énekesnő életének fontosabb eseményein keresztül.

Ezen a koncert színházi estén, bátran és nyíltan vállalva önmagát beszámol a gyerekkoráról, a származásáról, az intézetről, a barátságról, a szerelmekről, a megtett útról, a kudarcokról, sikerekről, félelmekről, álmokról – a dalok, ha lehet, még mélyebbre visznek – Ibolyán túlra - az önvallomás-estében.

Az elhangzó dalok az énekesnő saját régi és új, zongorára hangszerelt művei. Meglepetésként szeretett előadóitól hangzanak el ismert és különleges dalok.                                     Az esten elhangzanak: Breitner János, Gábor S. Pál, Hubay Miklós, Kamondy Ágnes, Menyhárt János, Miklós Tibor, Novák Péter, Oláh Ibolya, Orbán Tamás, Presser Gábor, Ránki György, Szenes Iván, Sztevanovity Dusán, Szűcs Norbert, Vas István, Vörös Róbert szerzeményei. Elővételes jegy: 2600,-Ft Előadás napján: 2900,-Ft VIP jegy: 4500,-FT, mely tartalmaz egy pohár pezsgőt és beszélgetést a fellépőkkel. VIP jegyeket személyesen a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kuturális Nonprofit Kft. jegypénztárában tudják megvásárolni.
  Stáblista
Énekesnő 
Oláh Ibolya 
Zeneszerző 
Furák Péter 
Rendező 
Vörös Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Hogy tetszett?