Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
50 ÉVES A KODÁLY VONÓSNÉGYES
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal Beethoven bécsi éveiben szépen bontakozó szerzői és zongoraművészi karrierje mellett a kamarazene területén is egyre jelentősebb műveket alkotott.

Ludwig van Beethoven: G-dúr vonóstrió op.9
Ludwig van Beethoven: F-dúr vonósnégyes H.34
Ludwig van Beethoven: C-dúr vonósötös op. 29 Közreműködik: Kodály Vonósnégyes
Kokas Katalin - brácsa

A fiatal Beethoven bécsi éveiben szépen bontakozó szerzői és zongoraművészi karrierje mellett a kamarazene területén is egyre jelentősebb műveket alkotott.

Az op. 9-es triókat a vonósnégyes előfutárának tekinthetjük, a G-dúr vonóstrió 1797-98-ból talán addigi legjobb kamaraműve. Az F-dúr (H.34) vonósnégyes a szerző op. 14/1 – es E-dúr zongoraszonátájának sajátkezű átirata ugyancsak 1802-ből. Az első vonósnégyesekkel párhuzamosan keletkezett a máig méltatlanul mellőzött C-dúr vonósötös, mely az op. 18 - as kvartettek után, 1802-ben jelent meg nyomtatásban.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?