Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ADVENTI FORGATAG
Klebelsberg Kultúrkúria - Nagyszalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 316 értékelés alapján
  Leírás
Készműves foglalkozások, ajándék és dísztárgyak készítése különböző eljárásokkal. A karácsonyi hangulatról gondoskodik Madaras Zsolt énekével és gitárjátékával.

Mézeskalács készítés Az ünnep süteménye a mézeskalács! A mézeskalács olyan sütemény, mely változatos alakjával és díszítésével sokféle jelképet jeleníthet meg Gyertyamártás Manapság akár saját magunk is készíthetünk különböző méretű, formájú és színű gyertyákat. Gyere el és készítsd el magad, saját ízlésednek megfelelően! Rézdomborítás Leginkább díszítő funkciója volt, övre, ruhákra, lószerszámokra tették, rangot és nemzetiségi hovatartozást jelölt. Nemezelés A nemez filc szerű, vastag anyag. A nemezelés lényege, hogy melegvízzel és kevés szappannal összedolgozzuk a gyapjút. Ez csak az alap, mivel rengeteg technika létezik. A nemezt lehet szabni, varrni, festeni, díszíteni. Gyöngyfűzés Karácsonyi dísz- és üdvözlőlap készítése
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?