Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HARLEM GOSPEL CHOIR-SPECIAL TRIBUTE TO B.B KING TOUR 2016
New Orleans Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1042 értékelés alapján
  Leírás
A Karácsony előtti időszak mára már kihagyhatatlan produkciója a Gospel műfaj koronázatlan királyainak különleges koncertje.

A New York-i Afro-negyed, a Harlem templomainak eksztatikus hangulatát hozza el ismét a magyar közönségnek a Harlem Gospel Choir. A koncert különlegessége, hogy az ősi spirituálék és gospeldalok világát a New Orleans-e ragtime és marching bandek hangulatával kíséri a világviszonylatban maximálisan elismert kórus. A korábbi kirobbanó sikerekre való tekintettel négy koncerttel – két időpontban adják elő műsorukat az afro-amerikai zene koronázatlan királyai.

New York afró közösségei a mai napig büszke öntudattal őrzik kulturális értékeiket. Az amerikai protestáns felekezetek egyházzenéje megkerülhetetlen hatást gyakorolt a világ egészének muzsikájára a XX. század elejétől kezdve: őseredeti gyökerei a popzene, a blues, a jazz műfajait, és az ezekből kialakult modern zenék egész sorát táplálják.

A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban, Martin Luther King születési évfordulójára rendezett ünnepségen, a híres New Work-i Cotton Clubban. A kórustagok a harlemi „fekete templomok” legkiválóbb énekesei és zenészei közül kerültek a társulatba. Különlegessége, hogy az összesen 65 tagot számláló kórus három generációt foglal magában 17 és 65 éves kor között (a turnéfelállás kilenc énekesből áll). A zenekar egyáz zenei missziójára jellemző, hogy fellépett már a Vatikánban, II. János Pál illetve XVI. Benedek pápák tiszteletére rendezett koncerteken. Nem meglepő, hogy kulturális missziójuk politikai üzenetet is hordoz, amely lényege egymás empatikus megértése és elfogadása a Hit, Remény, Béke és Szeretet jóhíre által.

Néhány info a "The Bandys" elő zenekarról:
- Andreas Hamorszky – Singer (Songwriter), Guitar

- Barabás Béla – Bass
A Fresh Fabrik oszlopos tagja volt 1998 tól. Turnézott többek között Ausztráliában, Angliában, a Rammsteinnel és mint AC/DC előzenekaraként. 2000-ben az Év Hazai Albumát készítette el. 2008 óta producerként dolgozik, több hazai és nemzetközi díjat kapott a reklám zenei területen is.

- Galántai Zsolt- Lead Guitar
A British Sound megtestesítője, a Beathoven zenekar oszlopos tagja volt, jelenleg Laár Andrással is együtt zenél.

- Simó Tamás- Keyboard – Szabó Leslievel is játszik

- Mihalik Viktor - Dob - jelenleg főállásban a Bikini zenekar dobosa

A zenekar első száma “Believe in peace” 2011-ben a UK Songwriting Contest rock kategóriájának féldöntőse volt, melyet egy bécsi fellépés követett.
Stúdiómunkák, 2013-ban megjelent az első szám online (ITunes, Spotify, Amazon) “Can you hear me now” melynek az utómunkálatai Londonban az Abbey Road stúdiójában készültek.
2015-ben a “Fortune Teller” című szám studió demójából egy londoni producer Mr.Matt “Mosquito” készített egy remixet, mely több mint öt hétig vezette a reverbnation.com (amerikai zenész site) osztrák rock listáját és eljutott a top 220-ba, világviszonylatban is (több tízezer zenekar közül).

Ugyanez a dal már a 2015-ös UK Songwriting Contest Rock kategóriájának fél döntőjében van és küzd jelenleg a döntőbe jutásért.

A zenekar 2016 elején egy kislemez és egy nagylemez kiadására készül.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?