Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRUND SZÍNHÁZ: ÁTLÁTSZÓ 20:00
Láthatatlan Kiállítás - Grund színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Grund Színház és a Láthatatlan Kiállítás bemutatja: Átlátszó, avagy az érzelmek és a vizualitás összefonódása a képzeletünkben.

A Láthatatlan Kiállítás és a Grund Színház egy olyan különleges színházi előadással bővíti programját, melyen látók és látássérültek ugyanazt az élményt élhetik át. Improvizációs technikák használatával, látható elemek nélkül teszik élvezetessé az előadást.
A közös produkciójában az érzékenység és tapasztalás hívószavak mentén unikális élményt nyújt majd az Átlátszó. Az előadásban az improvizáció és a spontaneitás olyan releváns témákkal találkozik, mint pl. az egyenlő bánásmód, egymásra való figyelem vagy éppen mindezek hiánya. Az előadás elsődleges formai eszköze alapján semmi sem látható, ellenben az érzéki tapasztalás és az emberi kapcsolatokra helyezzük a hangsúlyt. A hangok, zajok és a speciális narrációs eszközök használatának köszönhetően kapunk egy tragikomikus montázst a mindennapi élet mozzanataiból. Az improvizációs színházi technikák alkalmazása miatt mindegyik előadás aktuális és megismételhetetlen.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől az eladóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus utca 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?