Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SEMMI ÜNNEP - AZ ELFELEJTETT ZSOLTÁR
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Semmi ünnep – az elfelejtett zsoltár – Bödecs László és Nyerges Gábor Ádám estje

Két költő, két lírai hang, sok közös és talán még több nem közös ponttal. Versek szerelemről, otthonról és miegymásról, a szerzők előadásában, akikkel Barna Péter beszélget erről az alkalmi (vagy talán nem is annyira alkalmi?) színpadi társulásról, talán, bár a szerzők nem ígérnek semmit, még némi meglepetéssel is fűszerezve.

Bödecs László 1988-ban született Szombathelyen, költő. Jelenleg Pesten él, első verseskötete,2015-ben jelent meg az Apokrif Könyvek-sorozat második darabjaként, Semmi zsoltár címmel. Verseit (többek közt) a 2000, a Csillagszálló és a Hévíz közli. Nyerges Gábor Ádám 1989-ban született Budapesten, költő, író, az ELTE BTK doktori hallgatója, az Apokrif alapító főszerkesztője. Legutóbbi verseskötete az idei Könyvhétre jelent meg a Műút Könyvek darabjaként, Az elfelejtett ünnep címmel. Barna Péter 1988-ban született, Sárospatakon nőtt fel, jelenleg Budapesten él. Újságíró, kritikus, blogger (About-kategória), a Zempléni Múzsa szépirodalmi szerkesztője. Kritikái többek közt megjelennek az Élet és Irodalomban, a Palócföldben, az Apokrifban.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?