Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
II. INSTAVERS FESZTIVÁL 3. NAP - RENDRAKÁS KÖNYVBEMUTATÓ
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1534 értékelés alapján
  Leírás
II. InstaVers Fesztivál 2015. december 2–5.

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül az InstaVers Fesztivál az InstaVers irodalmi projekt és a József Attila Kör szervezésében. A fesztivál az InstaVers céljait, a kortárs költészet, a magyar irodalom népszerűsítését gondolja tovább. A rendezvényen felolvasások és könyvbemutatók mellett könyvakciókkal, polaroidfotózással és más meglepetésekkel készülünk! A II. InstaVers Fesztivál idén több helyszínen valósul meg. Az esti programokra az RS9+ Vallai Kertben várjuk a kedves érdeklődőket, délutánonként pedig az Adna Café, az Írók Boltja, s a Városháza parkban megvalósuló Advent Budapesten téli fesztivál ad helyet az eseményeknek. A fesztivál csütörtöki napján líra- és prózaszemináriumot szervezünk. A líraszeminárium vezetője Csuhai István, az Élet és Irodalom versszerkesztője, a prózaszemináriumé pedig Potozky László író, szerkesztő, az Éles című regény szerzője lesz. A fesztivált december 2-án az Írók Boltjában Czinki Ferenc író nyitja meg Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor (Blahalouisiana) zenei kíséretével. A négy nap alatt vendégünk lesz Závada Péter, Áfra János, Lázár Domokos (Esti Kornél), Csider István Zoltán, Fenyvesi Orsolya, a Vagány Históriák projektje, valamint Pion István & Horváth Kristóf Színész Bob feat. Gourmand zenekar. A fesztivál hetén kedvezményesen lehet versesköteteket vásárolni az Írók Boltjában és a helyszínen. Sajtókapcsolat:
Kele Dóri
dorikele1@gmail.com
Tel.: +36-20-9733761 December 4., péntek

18:00 Fenyvesi Orsolya: Ostrom – Adna Café

Fenyvesi Orsolya frissen megjelent verseskötetéből olvas fel.
"Megidézve ezeket a kulturális kódokat azonban nem az ismert mítoszok újramondása, hanem saját mitológia teremtése történik, így válnak Fenyvesi szövegei misztikus, ősi iratokká, amelyek – a hieroglifákhoz hasonlatosan – megfejtésre várnak." (Geszthelyi Hermina, SzIF Online)
Ingyenes

20:00 Rendrakás: Csider István Zoltán estje – RS9+ Vallai Kert

Csider István Zoltán Rendrakás c. verseskötetének bemutatója.
"Nem mindig a sorok végén lesz vége egy mondatnak, az élet már csak ilyen. Ez a rendje. Csider István Zoltán költészete ezt a tapasztalatot viszi színre, még ha ez sokszor a fekete egy-egy árnyalata is. A veszteségek felől, a gyászból tekint az élet lehetőségeire. Iróniával keretez. A Rendrakás páratlanul érzékeny, rendkívüli és renden belüli debütálás. Komor ünnep világló kontrasztok játékával." CsIZ verset, slamet, újságot és rappet ír. Ez az első kötete, amelyben rendet készül tenni. Hogy hol, mikor és miért, arról pályatársa, Pion István költő, újságíró kérdezi.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyeket mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?