Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
II. INSTAVERS FESZTIVÁL 2. NAP - ÁFRA LÁZÁR
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
II. InstaVers Fesztivál 2015. december 2–5.

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül az InstaVers Fesztivál az InstaVers irodalmi projekt és a József Attila Kör szervezésében. A fesztivál az InstaVers céljait, a kortárs költészet, a magyar irodalom népszerűsítését gondolja tovább. A rendezvényen felolvasások és könyvbemutatók mellett könyvakciókkal, polaroidfotózással és más meglepetésekkel készülünk! A II. InstaVers Fesztivál idén több helyszínen valósul meg. Az esti programokra az RS9+ Vallai Kertben várjuk a kedves érdeklődőket, délutánonként pedig az Adna Café, az Írók Boltja, s a Városháza parkban megvalósuló Advent Budapesten téli fesztivál ad helyet az eseményeknek. A fesztivál csütörtöki napján líra- és prózaszemináriumot szervezünk. A líraszeminárium vezetője Csuhai István, az Élet és Irodalom versszerkesztője, a prózaszemináriumé pedig Potozky László író, szerkesztő, az Éles című regény szerzője lesz. A fesztivált december 2-án az Írók Boltjában Czinki Ferenc író nyitja meg Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor (Blahalouisiana) zenei kíséretével. A négy nap alatt vendégünk lesz Závada Péter, Áfra János, Lázár Domokos (Esti Kornél), Csider István Zoltán, Fenyvesi Orsolya, a Vagány Históriák projektje, valamint Pion István & Horváth Kristóf Színész Bob feat. Gourmand zenekar. A fesztivál hetén kedvezményesen lehet versesköteteket vásárolni az Írók Boltjában és a helyszínen. Sajtókapcsolat:
Kele Dóri
dorikele1@gmail.com
Tel.: +36-20-9733761 December 3., csütörtök

20:00 Áfra János & Lázár Domokos estje – RS9+ Vallai Kert

Az esten vendégünk lesz Áfra János Makói Medáliák-, Gérecz Attila-díjas és Móricz Zsigmond-ösztöndíjas költő, aki a Kalligram Kiadónál megjelent második, Két akarat című verseskötetéből olvas fel. Az est folyamán a Pegazusok Nem Léteznek és az Esti Kornél zenekarok dalszerző-gitárosa, Lázár Domokos egy szál gitárral ad elő zenekarai általa írt dalaiból, és néhány feldolgozás mellett egy-két megzenésített versre is lehet számítani.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?