Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
II. INSTAVERS FESZTIVÁL - TÁMOGATÓJEGY
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1551 értékelés alapján
  Leírás
II. InstaVers Fesztivál 2015. december 2–5.

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül az InstaVers Fesztivál az InstaVers irodalmi projekt és a József Attila Kör szervezésében. A fesztivál az InstaVers céljait, a kortárs költészet, a magyar irodalom népszerűsítését gondolja tovább. A rendezvényen felolvasások és könyvbemutatók mellett könyvakciókkal, polaroidfotózással és más meglepetésekkel készülünk!

A II. InstaVers Fesztivál idén több helyszínen valósul meg. Az esti programokra az RS9+ Vallai Kertben várjuk a kedves érdeklődőket, délutánonként pedig az Adna Café, az Írók Boltja, s a Városháza parkban megvalósuló Advent Budapesten téli fesztivál ad helyet az eseményeknek.

A fesztivál csütörtöki napján líra- és prózaszemináriumot szervezünk. A líraszeminárium vezetője Csuhai István, az Élet és Irodalom versszerkesztője, a prózaszemináriumé pedig Potozky László író, szerkesztő, az Éles című regény szerzője lesz.

A fesztivált december 2-án az Írók Boltjában Czinki Ferenc író nyitja meg Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor (Blahalouisiana) zenei kíséretével. A négy nap alatt vendégünk lesz Závada Péter, Áfra János, Lázár Domokos (Esti Kornél), Csider István Zoltán, Fenyvesi Orsolya, a Vagány Históriák projektje, valamint Pion István & Horváth Kristóf Színész Bob feat. Gourmand zenekar.

A fesztivál hetén kedvezményesen lehet versesköteteket vásárolni az Írók Boltjában és a helyszínen.

Sajtókapcsolat:
Kele Dóri
dorikele1@gmail.com
Tel.: +36-20-9733761 Napijegyek:
elővételben: 590 Ft
helyszínen: 690 Ft
támogatói jegy: 2500 Ft*
http://www.jegy.hu/program/ii-instavers-fesztival-tamogatojegy-64531

*A támogatói jegy december 2-íg kapható. A jeggyel kiemelten támogatod az InstaVers Fesztivál céljait, a jegy mindhárom napra belépést biztosít és ajándékkönyv jár érte. Köszönjük, ha ezzel is segíted a munkánkat!

A fesztivál programjai az RS9 Színházban és a Vallai Kertben belépővel látogathatók, a többi rendezvény ingyenes. Az InstaVers egy önerőből működtetett projekt, a jegyvásárlással a fesztivál költségeit és a fellépőket közvetlenül támogatod.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyeket mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?