Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MELYIKET A KILENC KÖZÜL?
Gózon Gyula Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Poós Miklós-Kal Pintér Mihály: Melyiket a kilenc közül? Zenés színmű 1 felvonásban. Bemutató. Az előadás Jókai Mór azonos című novellájának színpadi adaptációja.

December 12-én szombaton 15.00 órakor és December 21-én hétfőn 19.00 órakor Pest városában él János mester, a szegény csizmadia kilenc gyermekével. Karácsony reggelén János különös ajánlatot kap a felettük élő gazdag Házi Úrtól:ha gyámsága alá veheti a varga egyik fiát, a kiválasztott gyermeket tanult gazdag úrra teszi. A mindennapi betevőért harcoló családfőnek az atyai szív legnehezebb döntését kell meghoznia: melyiket a kilenc közül? Szereposztás János mester, szegény varga: Jegercsik Csaba Erzsébet, a felesége: Endrődi Ágnes Jánoska: Szirtes Marcell/ Zavoránszky Csaba Sándorka: Brock Albert Palika: Oláh Levente Józsika: Lenky Péter Máris: Bakos Boglárka/Bayer Zsuzsanna Julis: Szabados Kira Erzsike: Beke Lilla / Nagy Szonja Terike: Gutiu Ivett /Nagy Mira A Gazdag Háziúr: Balogh Bodor Attila Bözsi, a szolgálóleány: Tövispataki Beáta Ferenc atya, fiatal pap: Jánosi Ferenc Domonkos  az ócskás: Harcsik Róbert Jelmez tervező: Szabó Tünde Zenei vezető: Endrődi Ágnes Dramaturg: Deés Enikő Koreográfus: Jegercsik Csaba  Rendező: Tövispataki Beáta
  Stáblista
Rendező 
Tövispataki Beáta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Gózon Gyula Kamaraszínházban elég bemondanod a neved pénztárban!
  Cím
  Hogy tetszett?