Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉLJEN A SZERELEM - NEMZETISÉGI SZÍNHÁZI TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Nemzetiségi Színházi Társulat előadása Az előadás tisztelgés a Csárdáskirálynő bemutatójának századik évfordulója előtt.

Az egykori bécsi bemutató tartalmi világának alapjait keresi mai, korszerű színházi eszközökkel az előadás. Újít és átformál, értelmez és kérdéseket tesz fel, miközben a legnagyobb hűséggel szólaltatja meg az operettvilág máig ható, legfényesebb csillagát.  A Csárdáskirálynő eredeti meséje, zenéje átível a monarchia kori operett és mai rejtett álmaink között: bohém és könnyűvérű mű, egyben az újkori arisztokrácia és a monarchia rekviemje. mai korunk robbanás előtti feszültségei, dekadenciája, kilátástalansága sok tekintetben rímel a múlt század eleji történelmi korszakhoz, amelyben megszületett ez a búfelejtő, mézesmázos operett mesevilág. szereposztás: Cecilia - Álmosd Phaedra Edvin, a fia - Galda Levente  Szilvia - Koncz Eszter                                               Bóni gróf - Habány Tamás    Stázi - Keller Linda                 Feri bácsi - Ruszina Szabolcs           Miska - Pintér Gábor Szalmakalapos nő - Troján Tünde      Zenei vezető: Kecskeméti Gábor      Harmonika: Berec Péter                   Hegedű: Major László                        Dramaturg: Troján Tünde                  Rendező: Gergely László     Az előadás 100 perces. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.nemzetisegiszinhaz.hu
  Stáblista
Rendező 
Gergely László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?