Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MIND1 - K-ARCOK SOROZAT - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
K-Arcok sorozat első szakmai bemutatója A Közép-Európa Táncszínház előadása. Bemutató

K-Arcok címmel új szólósorozatot készít a Közép-Európa Táncszínház (KET), melynek célja a társulat táncművészeinek személyiségéhez illő, egyéni koreográfiák létrehozása meghívott koreográfusok segítségével. Mint ahogy azt a cím is sejteti, a szóló műfajának köszönhetően minden egyes alkotás egy-egy portré a KET adott táncművészéről. Decemberben Kun Attila dolgozik együtt Kovács Péterrel, amikor is az egyén perspektívájából vizsgálják az emberi fajra oly jellemző társadalmi élet illúzióját, a sors- és környezetünk alakításának illúzióját. Körbejárják azt a képzetet, hogy "nem mindegy", miként cselekszünk, milyen üzenetet, illetve milyen jeleket hagyunk magunk után. Természettől elszakadt fajként újabb és újabb szerepek, álarcok, túlélési sémák végkimerülésig ismételt "álarcos báljában" hol találja meg az egyén a közösséget a "mindenség" megoldó erejével. előadó: Kovács Péter koreográfus: Kun Attila A Közép-Európa Táncszínház (KET) nagy múltra tekint vissza: Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja egy adott földrajzi régióhoz való kötődést, ebben határozza meg önmagát. Programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát. Az előadás 45 perces. www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.cedt.hu
  Stáblista
Koreográfia 
Kun Attila 
Előadja 
Kovács Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?