Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÖRÉSPONT - TRAMBULIN FESZTIVÁL
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin Fesztivál keretében Tiszta tánc, mely nem szándékozik történetet narrálni.

Zeneiség, lendület, kommuna, karakterek, boogie, erő, csend… Az előadásban szereplő táncművészek kitalált személyek, a valósággal megegyező momentumok csupán a véletlen művei.  Koreográfus: Hámor József Zene: Hámor József, Alva Noto & Ryuichi Sakamoto Előadók: Gangaray Trambulin táncosai A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. A háromnapos fesztiválon az évad harmadik produkciójával jelentkezik a Trambulin csapata, emellett a korábbi két koreográfia látható ismét a fesztivál keretében. Hámor József munkáját 2015 decemberében mutatták be a képzésben résztvevő táncosok, ennek felújítását láthatjuk most a fesztiválon. A Trambulin képzési program elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A felvételt nyert fiatal táncosok a képzés alatt a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe enged betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket. A program legfőbb célkitűzése az iskolai és együttesi munka közötti űr betöltése: a pályájuk elején járó, még nem elég előadói tapasztalattal rendelkező táncosokat igyekszik  felkészíteni a valósgra, lehetőséget adni szakmai fejlődésükre. Hámor József Harangozó Gyula- és Imre Zoltán-díjas táncművész, koreográfus. 2004-ben megalapította saját együttesét, a Gangaray Dance Companyt, aminek mai napig a művészeti vezetője, Trambulin programjának képzésvezetője. Pályája során megfordult többek között a Magyar Fesztivál Balettnél, tagja volt Frenák Pál Társulatának, 2005-ben pedig a meginduló MU terminálnak lett szakmai vezetője Dolgozott többek között a Bozsik Yvette Társulattal, a Budapest Táncszínházzal, a Duda Éva Társulattal és a PR Evolution Dance Companyval. Támogatók: Kortárs Táncművészetért Alapítvány, Coteda Nonprofit Kft, Bethlen Téri Színház, Műhely Alapítvány További információ: Bethlen Téri Színház 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. +36 1 342 71 63 info@bethlenszinhaz.hu www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.facebook.com/GangarayTrambulin
  Stáblista
Koreográfia, fény 
Hámor József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?