Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARMÓNIKAVIRTUÓZOK VIADALA
Várkert Bazár - Várkert Bazár, Multifunkcionális terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A ’Virtuózok viadala’ című hangversenysorozat valamennyi részében, a zenészek egy hangszert állítanak a középpontba, melyen az ifjú tehetségek összemérik virtuozitásukat egy meglepetés vendéggel, a közönség mérlegelésére bízva a választást.

A hangversenyek folyamán, a Virtuózok fantasztikus tehetségei egy egyedi, eddig sehol nem látott formában mutatják be a közönségnek, hogy a klasszikus zene is lehet izgalmas, szórakoztató, látványos és trendi. Május 21-én-én a hárfavirtuózoké a főszerep. Fellépnek többek között a Demeniv család zseniális harmonikaművészei: Demeniv Mihály, Demeniv Igor és Demeniv Oksana A koncert időpontja: 2016. május 21. szombat 18:30 Demeniv Igor, Demeniv Oksana és Demeniv Mihály 2002-ben érkeztek Magyarországra. Idetelepülésük után azonnal tejes aktivitással kapcsolódták az ország művészeti életébe. Minőségi munkájuk eredményei már az első itt töltött években megmutatkoztak. Növendékeik rendszeresen díjazottjai lettek a megyei, országos és nemzetközi harmonika fesztiváloknak, versenyeknek. Növendékeik mellett Igor és Oksana rendszeres szereplői lettek a város, megyei és országos művészeti rendezvényeinek is.

Demeniv Mihály
Ukrajnában született 1991-ben, harmonika művész-tanár házaspár gyermekeként. A család 2002-ben a Tatabányai Zeneiskola hívására költözött Magyarországra. Négyévesen megkapta első gyerek-hangszerét, 2011-ben pedig felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol jelenleg a mesterképzést végzi. Hazai és nemzetközi versenyeken nívós helyezéseket ért el. 2014-ben a közmédia képernyőjén futott Virtuózok című tehetségkutató műsor döntőse és különdíjasa lett. Demeniv Igor
Tanulmányait Oroszországban kezdte, majd a Novorosszijszki Zeneművészeti Szakközépiskolát követően a Rosztovi Zeneművészeti Főiskolán diplomázott harmonikaművész, tanár, karmester szakon. Több alkalommal részt vett országos és nemzetközi versenyeken, amelyeken nívós helyezéseket ért el.
  Stáblista
Harmonikaművész 
Demeniv Mihály 
Harmonikaművész 
Demeniv Igor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1013, Ybl Miklós tér 2-6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?