Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOPING END FÁKING - A TE SZEMEDDEL
Spirit Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mark Ravenhill: Soping end fáking Csak felnőtteknek!

Lulu -az áldozatkész segítő, Robbie - a szeretet- és drogfüggő érzelmi manipulátor, Gary - a kiszolgáltatottságon szocializálódott prostituált és Mark - a kitörésre készülő, érzelmeket kizáró fiú története. Archetípusok. Van-e esélyük? Brian, az őket függőségben tartó "hittérítő" szerint ez az esély: a pénz.
Mark Ravenhill darabja aktuálisabb, mint valaha.          Kultuszdarab több, mint tíz év után újra Budapesten. A darabban káromkodás és meztelenség!FELNŐTT ELŐADÁS!Lulu magáról:
Hello, Lulu vagyok! Egy ürge megállított az utcán –  stáb, kamera, mikrofon, mindenvolt szóval nézzétek a Tv-t mert benne leszek   – és kérdezi hogy mi a véleményem a drogokról? Én meg röhögtem, hogy miért? látszik? aztán mondtam hogy semmi. Nem vagyok függő, csak hát azért na… Mindenki függ valamitől!
Szerelem? Ez így jó. Így hárman. Most. Örökkön örökké. Mark is megígérte. Egyébként hiszek a női férfi kapcsolatban. Végül is az övéké a világ. DE ez most így jó. Főleg hogy Robbie is velem van. Ő meg én, mint borsó meg a héja. Mindig mindent együtt csinálunk.
Gyűlölöm ha lenyúlják a kajámat! Na EZ kiveri a biztosítékot az agyamban!
A Biblia is megmondta: Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma. Hát legalább annyit. Nem?
Próbálok pénzt keresni. Mindenáron. Kell az utánpótlás mindenből! Érteeed!?... Túl kell élni. Valahogy boldogulnunk kell. És igenis nekem az a véleményem hogy a megélhetési lopás nem szégyen. Persze én nem szoktam, csak elmondtam a véleményem. A szexről egy nagyon jó mondat jutott eszembe: Make Love Not War. Egy híres csávó is mondta mindig. Addig amíg le nem lőtték. Pedig ez mozgatja a világot és amíg tagadják, mindenkinek fizetni kell érte.Je Ne Regrette Rien! ezt hallottam valahol, és hát a gugli a barátom. ÉN IS ÍGY GONDOLOM! Soha,Semmit!
  Szereposztás
Brian 
Perjés János 
Lulu 
Sipos Viktória 
Mark 
Ozsgyáni Mihály 
Gary 
H. Varga Tamás 
Gary 
Pirgel Dávid 
  Stáblista
Rendező 
AGLEH  
Rendező asszisztens 
Kocsis Bea 
Dramaturg 
Nagy Lea 
Díszlet 
Bolla Tamás 
Jelmez 
Spirit _ 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől a színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1023, Árpád fejedelem út 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?