Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓ ÉJT-JUHÁSZ GÁBOR TRIÓ JAZZ KONCERT
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Juhász Gábor, virtuóz jazzgitáros és csapata ad koncertet a Csiky színpadán.

Az idei kaposvári műsort figyelve kimondhatjuk: zene minden mennyiségben! Túl azon, hogy a társulat előbb egy rock-operával (Jézus Krisztus Szupersztár), majd egy nagyoperettel (Luxemburg grófja) hívja a somogyi nézőket, a többi műfajt is kiváló művészek képviselik: Quimby-koncert, Rátóti Zoltán lemezbemutatója, operabeavató után a jazz egyik legkiválóbb magyarországi képviselője, Juhász Gábor vendégeskedik nálunk. Zenésztársaival (Kovács Zoltán – bőgő, Jeszenszky György – dob, Nyerges András – ének) ők maguk is megidézik a klasszikusokat: jazz interpretációkat hallunk Schubert Téli utazás című dalciklusára, Bartók Béla Román népi táncok című alkotáára és eredeti Juhász Gábor-művekre. Jónás Tamás költő így ír Juhász Gáborról, az Aegon-díjas előadóművészről-zeneszerzőről: „Juhász Gábor már régen nem zenész. Zenészként elsajátította, sőt, kisajátította magának mindazt, amit lehetett, és csendesen továbblépett: elkezdett beszélni. Műveltsége, szakmai tudása, zeneszerszáma kezd mellékessé válni, a dalokból, a hangulatokból, a lemezekből egy olyan művész szól hozzánk, aki ugyan zenéül beszél, de azt mondja és úgy, amit a beszélgetőtársa hallani akar és hallani tud. A mindennapjaiban amúgy szelíd, halk embert én konoknak és hangosnak képzelem: elénk tárja megcáfolhatatlan igazságainkat, a szomorúságainkat, s hogy el tudjuk azokat fogadni, a magáéinak hirdeti őket. Kell egy kevés idő és valamennyi indok, hogy annak lássa más is, aminek én: duhaj, hedonista észtnek. Juhász Gábor alakítja – és végső soron megalakítja maga körül a világot. Szerénytelenül teremt, és nagyon okosan újrateremt.”
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?