Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERABEAVATÓ
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ÚJRA OPERABEAVATÓ A CSIKYBEN!

Néhány évvel ezelőtt rendkívüli sikerrel tartottunk operabeavatókat színházunkban. Előbb Dinyés Dániel zeneszerző-zongoraművész és operaénekes barátai, majd a Gördülő Opera gondoskodtak arról, hogy a város ne maradjon opera nélkül. December 2-án 19.00 órakor Haendel, Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini és Bizet költöznek a nagyszínpadra, hogy pátosz és mikrofon nélkül, jó muzsikával és gyönyörű hangokkal katartikus pillanatokat hozzanak az opera barátainak, illetve azoknak, akik most ismerkednek ezzel a műfajjal. Hábetler András operaénekes és rendező vezetésével közismert operaslágerek hangoznak el Fodor Beatrix, Mester Viktória és Boncsér Gergely előadásában. Címszavak a december 2-i operaestből: Egy zseni és egy másik (Mozart és Da Ponte), Veszedelmes viszonyok (Puccini és a nők), A férfi útja (Cherubino, Don Giovanni, Falstaff), A csábítás iskolája (Delilah és Carmen), Akik a humorban nem ismernek tréfát (Rossini és Donizetti), A szeretet operája (A Varázsfuvola).
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?