Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÚSVÉT (KONCERT GYEREKEKNEK, ZSIBONGÓ BÉRLET 4. ELŐADÁSA)
Concerto Budapest - ZENEHÁZ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az ünnepi készülődés izgalma akár minket, felnőtteket is, de a gyerekeket különösképpen magával ragadja: a jeles események előtti napokban, hetekben lelkesen tanulják a verseket és dalokat, de apró meglepetéseket is szívesen készítenek szeretteiknek.

A Concerto Budapest Zsibongó sorozata az ünnepi készülődés örömét szeretné még izgalmasabbá tenni a családok számára – az egyes alkalmakon a Halloweenhez, Karácsonyhoz, a Farsanghoz és a Húsvéthoz kapcsolódó zenéket hallgathatnak a gyerekek (és az őket kísérő felnőttek), az előadások utáni kézműves foglalkozásokon pedig ötletes és egyszerű ajándékokat készíthetnek. A 2015/2016-os évadban az ünnepkörök zenéivel, asszociációk és metaforák segítségével interaktív formában idézünk fel hangulatokat, majd a koncert után a Zeneház előterében kézműves asztaloknál készíthetnek az adott témakörhöz kapcsolódó tárgyakat, ajándékokat a gyerekek, gyakorlott foglalkozásvezető és a zenekar pedagógus végzettségű munkatársai segítségével. Helyszín: Zeneház (Budapest, IX. Páva utca 10-12) Házigazda: Iván Gábor Művészeti vezető: Lakatos György Közreműködnek: a Concerto Budapest zenészei Időtartam:  60 perc + 60 perc kézműves foglalkozás Korosztály: 5-14 éves korig Jegyárak: gyerekjegy: 1000,-Ft   felnőtt jegy: 1300,-Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?