Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARÁCSONY (KONCERT GYEREKEKNEK, ZSIBONGÓ BÉRLET 2. ELŐADÁSA)
Concerto Budapest - ZENEHÁZ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 233 értékelés alapján
  Leírás
Nagy a sürgés-forgás a Mennyországban, az angyalok szülinapi bulira készülnek. Karácsony van, sok-sok évvel ezelőtt ezen a napon született meg a kis Jézus – akiről azóta évről évre megemlékeznek szerte a keresztény világban.

Minden gyermek és felnőtt várja a Karácsonyt, és az azt megelőző hetek az ünnepi készülődés lázában telnek: ajándékokat, díszeket készítünk vagy vásárolunk, finom ételeket főzünk, feldíszítjük otthonunkat. A karácsonyi Zsibongó koncert angyalai is a megfelelő ajándékon tanakodnak: mivel lepjék meg azt, akitől többnyire inkább kérni szoktuk az ajándékokat? A döntésben a szférák zenéi is segítik őket: fanfárok és egyéb rézfúvós hangszerek szólnak ebben a zenés mennyországban, nem a megszokott karácsonyi dalok, hanem kifejezetten erre az alkalomra írt zeneművek. Te mit adnál legszívesebben annak, akit szeretsz? Minek örülne vajon a legjobban? A mesekoncert utáni kézműves foglalkozáson ötletes és egyszerű ajándékokat is készítünk. Közreműködők: Kocsis Zsolt - kürt                         Devecsai Gábor, Szalóki Zoltán – trombita                         Kasza Nándor – harsona                         Takács Tibor – tuba                         Dzsanda Vitalij – ütőhangszerek Házigazdák: Lakatos György és Iván Gábor Helyszín:  Zeneház (Budapest, IX. Páva utca 10-12) Telefon: 215-5770 Időtartam: 60 perc + 60 perc kézműves foglalkozás               Korosztály: 5-14 éves korig Jegyárak: gyerek: 1000,- Ft   felnőtt: 1300,- Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?