Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
I.W. SCOTT: VALAMIT VALAMIÉRT
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
I.W. Scott: Valamit valamiért Avagy ki ölte meg Marilyn Monroe-t? pszicho-thriller 2 részben Az előadás időtartama: 2x50 perc, 1 szünettel.

A darab keretét egy titkos FBI nyomozás adja, amelyet egy hónappal a színésznő halála után indítottak. A nyomozótiszt és a Marilynt utoljára kezelő pszichiáter beszélgetéséből feltárul a világ leghíresebb színésznőjének magánélete. Felbukkannak azok a rendkívül jelentős férfiak, akik meghatározóak voltak sorsának alakulásában (Joe DiMaggio, Arthur Miller, Yves Montand, a Kennedy fivérek – ezeket a hírességeket a pszichiátert játszó színész jeleníti meg, lehetőséget teremtve, hogy a közönség egy igazi színészi bravúrjátékot is élvezhessen). Szerelem és féltékenység, hiúság és önzés, hatalom és szex, őszinteség és hazugságok…vajon mi vezetett a tragikus végkifejlethez? A végig magas feszültséggel lefolytatott nyomozás, számos meglepő mozzanata után, egy teljesen váratlan fordulattal döbbent rá bennünket: mennyire kiszolgáltatottjai is lehetünk a hatalom és politika önző és mocskos manipulációinak…. Tér: VZI Az előadás a Rátkai Márton Színházi Műhely produkciója. Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!
  Szereposztás
FBI ügynök 
Király Adrián 
David Stephenson, pszichiáter  
Makranczi Zalán 
Marilyn Monroe 
Fantoly Nikolett 
  Stáblista
Rendező 
Vas-Zoltán Iván 
A rendező munkatársa 
Dobszai Eszter 
A rendező munkatársa 
Lakatos Gabriella 
Jelmez 
Húros Annamária 
Fordító 
Rónai Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?