Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAPINTÁS (KONCERT GYEREKEKNEK, MANÓ-SOROZAT 2. ELŐADÁSA)
Concerto Budapest - ZENEHÁZ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 231 értékelés alapján
  Leírás
A Concerto Budapest nagy népszerűségnek örvendő sorozata, a Manó ebben az évadban újra várja a közös élményre vágyó családokat.

Ezúttal még nagyobb szükség lesz az érzékszerveinkre, hiszen az egyes alkalmakon a Hallás, a Tapintás, a Szaglás, az Ízlelés és a Látás témáját járjuk körül. A sorozat művészeti vezetője ismét Iván Gábor lesz, aki - visszatérő vendége, Méhes Csaba pantomimművész segítségével - ezúttal is játékos formában ismertet meg minket környezetünkkel és a zene alapjaival. 2015. október 4. (vasárnap) 11:00 - HALLÁS
2016. január 17. (vasárnap) 11:00 - TAPINTÁS
2016. március 6. (vasárnap) 11:00 - SZAGLÁS/ÍZLELÉS
2016. április 24. (vasárnap) 11:00 - LÁTÁS Művészeti vezető: Iván Gábor
Közreműködik: Méhes Csaba (pantomim)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?