Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A NÉZŐEMBER
Centrál Színház - Kisszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 735 értékelés alapján
  Leírás
A Nézőember - Csányi Vilmos előadása

A színházban ülőket nézőnek hívjuk, de mi azt se bánjuk, ha a színház nézői látnak és értenek is. Ezért indítjuk el a Nézőember sorozatunkat. A magyar tudományos élet legfőbb szereplőit, sztárjait hívjuk el, hogy előadást tartsanak a Kisszínpadunkon.

Az első előadást Csányi Vilmos humánetológus tartja december 7-én, 19 órától a Kisszínpadon.

Néhány hónapja jelent meg Íme az ember című kötete. Csányi Vilmos arra ösztökél bennünket, hogy ismerjünk meg a világunkból mindent, amit csak lehetséges, próbáljuk meg kívülről szemlélni magunkat, társadalmunkat, a szokásainkat, és ahelyett, hogy kiváltságos fajnak tekintenénk magunkat, találjuk meg a helyünket a természetben, aztán gondolkodjunk rajta.

Sok minden történik velünk és körülöttünk, amelyeket egyszerűbb megértenünk, ha tudjuk, hogy az emberi természet törvényszerűségeit vagyunk kénytelenek elviselni. Ettől persze még lázadhatunk ellene, de Csányi professzor úr azt is tudományos keretbe tudja helyezni.

Érdemes egy kicsit tanulni és érteni a világot. A felfedezés mindig öröm. A következtetés nem mindig, hiszen az eredmény mégiscsak itt van az orrunk előtt. Íme az ember!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!