Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MERRE TARTASZ, EMBER?
Centrál Színház - Kisszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Másvilági tragikomédia Szepes Mária művei alapján

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

A darabot Szepes Mária születésének 107. évfordulóján, 2015. december 14-én mutatják be. A premierestet egy rövid megemlékezés és díjátadás teszi teljessé, a Szepes Mária Alapítvány szervezésében. A premier jegybevételéből származó összeg 30%-át az alkotók jótékonysági célra kívánják fordítani beteg gyermekek karácsonyi megsegítésére.

Táncosok:

DÉMON NŐ. Szuhánszki Gréta / Szamosi Judit
DÉMON FÉRFI. Ungi Krisztián / Fülöp László
  Szereposztás
FÉRFI 
Almási Sándor 
MESTER 
Nyakó Júlia 
FELESÉG 
Kakasy Dóra 
IDŐS KORÚ FÉRFI 
Gyarmati István 
ÉNEKES 
Szirtes Edina 
  Stáblista
Rendező 
Jaross-Giorgi Viktória 
Rendező asszisztens 
Doma Petra 
Dramaturg 
Lőrinczy Attila 
Zene 
Szirtes Edina 
Zene 
Kunert Péter 
Díszlet 
Daróczi Sándor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Centrál Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát vagy bemutatod a jegyed okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?