Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

MERRE TARTASZ, EMBER?
Centrál Színház - Kisszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 646 értékelés alapján
  Leírás
Másvilági tragikomédia Szepes Mária művei alapján

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

A darabot Szepes Mária születésének 107. évfordulóján, 2015. december 14-én mutatják be. A premierestet egy rövid megemlékezés és díjátadás teszi teljessé, a Szepes Mária Alapítvány szervezésében. A premier jegybevételéből származó összeg 30%-át az alkotók jótékonysági célra kívánják fordítani beteg gyermekek karácsonyi megsegítésére.

Táncosok:

DÉMON NŐ. Szuhánszki Gréta / Szamosi Judit
DÉMON FÉRFI. Ungi Krisztián / Fülöp László
  Szereposztás
FÉRFI 
Almási Sándor 
MESTER 
Nyakó Júlia 
FELESÉG 
Kakasy Dóra 
IDŐS KORÚ FÉRFI 
Gyarmati István 
ÉNEKES 
Szirtes Edina 
  Stáblista
Rendező 
Jaross-Giorgi Viktória 
Koreográfia 
Jaross-Giorgi Viktória 
Író 
Jaross-Giorgi Viktória 
Rendező asszisztens 
Doma Petra 
Dramaturg 
Lőrinczy Attila 
Zene 
Szirtes Edina 
Zene 
Kunert Péter 
Díszlet 
Daróczi Sándor 
Jelmez 
Daróczi Sándor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Centrál Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát vagy bemutatod a jegyed okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?