Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRAININGSPOT TÁRSULAT: SZÜLET-SZERET-HAL
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
Kiss Judit Ágnes, József Attila-díjas költő vers-triptichonja (majd Négyszög címmel tetralógiává bővülő versciklusa) alapján készült a Trainingspot Társulat előadása, melyben apró szilánkokból rajzolódik ki egy nő teljes élete.

Ez a nő - (talán az anyjától örökölt) halálos betegsége árnyékában - végiggondolja, újraéli fiatal élete fontosabb, majd mindig örömtelen és keserű pillanatait: a családi vacsorák kényszeredett beszélgetéseit, férjével való veszekedéseit, beteg édesanyjával töltött utolsó napjait csakúgy, mint a megszülni nem kívánt, végül mégis vállalt lánygyermekével együtt megélt, soha véget nem érő nappalok és éjszakák kíméletlen monotóniáját. Elenyészően rövid pillanatokban felbukkan az igaz szerelem is, mint egy gyorsan illékonnyá váló, elmulasztott lehetőség. Ezek a szilánkok végül kiadnak egy mindennapi, mindannyiunk számára ismerősen fájdalmas életutat, születéstől, a szülésen át, egészen az elmúlásig - sok zenével és humorral, egyfajta családi kamararevüként. Szereplők:
Benya Kata, Jobbágy Kata, Manyasz Erika, Németh Eszter, Balogh Péter, Boda Tibor, Bora Levente, Boros Ádám Mozgás: Benkő Ágnes
Zene: Pap Gábor, Jobbágy Kata, Bora Levente
Fény, hang: Fürtös Gábor
Rendező: Tóth Miklós
Külön köszönet Zentai Márknak. Támogatók: SÍN Kulturális Központ, EMMI, Vörösmarty Mihály Gimnázium, Marczibányi Téri Művelődési Központ, MÜSZI- Művelődési Szint
  Szereposztás
Színész 
Benya Kata 
Színész 
Jobbágy Kata 
Színész 
Manyasz Erika 
Színész 
Németh Eszter 
Színész 
Balogh Péter 
Színész 
Bora Levente 
  Stáblista
Rendező 
Tóth Miklós 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!