Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁRIÓ ÉS AZ ISIS BIG BAND KONCERJE
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A karácsonyi big band műsor egy különleges ünnepi előadás, amely ötvözi a klasszikus karácsonyi dalokat a könnyűzenével, mindezt élőben, nagy zenekarral előadva. A látványelemekkel színesített műsorban mind az előadókat, mind a színpadképet elegáns stílus jellemzi. A koncert kiváló hangzással, dalszámonként komponált vizuális megjelenéssel és egyéb show-elemekkel kerül bemutatásra.

A határainkon túl is elismert, kiváló zenészekből álló szombathelyi ISIS Big Band zenekar élén Pintér Róbert zenekarvezető, karmester vezénylésével szólal meg az előadás. Az ISIS Big Band zenekar mellett állandó szereplője a formációnak a neves előadóművész, Márió (zenész, énekes). Duettekben, szóló- és vokálénekesként tehetséges fiatal előadók működnek közre. A karácsonyi dalok big band stílusú feldolgozásának köszönhetően a közönség egy vidám hangulatú koncert részese lehet, amelyben az újrahangszerelt dalok stílusa jazz és swing elemeket is megjelenít. A műsorban angol és magyar nyelvű dalok is hallhatóak. Repertoár: Sleigh Ride; Jingle Bells; White Christmas; Feliz Navidad; Auld Lang Syne; Silent Night; Jingle Bells Rock; Ó Zöld Fenyő; Angyalszárnyon (szerző: Bock Attila-Márió); First Noel; Let It Snow; Winter Wonderland; Santa Baby; Santa Claus; Rockin Around The Christmas Tree; Lesz Minden; All I Want For Christmas Is You; Ha elmúlik karácsony (szerző: Neoton); A koncert anyaga a novemberben DVD-n is megjelenik!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?