Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: PÁTKAI ROZINA QUINTET, VENDÉG: WAYNE TUCKER (USA)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Ugyanaz az európai hanghordozás, mint például Edith Piafnál, ami néhány dalnak kissé szépia tónusú patinát kölcsönöz. Ötletesen előadott muzsika, fiatalsággal és kalandvággyal teli hang.” (allaboutjazz.com )

Pátkai Rozina, az olasz gyökerekkel rendelkező fiatal magyar énekesnő, aki pályáját klasszikus énekkel kezdte, immár harmadik éve kápráztatja el rajongóit latin jazz muzsikájával. Számos nemzetközi verseny díjazottja, elismeréseinek sorát jazz és Fringe fesztiválok színpadain gazdagította szerte a világban. Rozina és zenekara különböző formációkban 2010 óta koncertezik rendszeresen Budapesten és vidéken. A főként bossa novát játszó quintet zenéjét a brazil dallamvilág autentikus előadásmódja, az ének és trombita magával ragadó összjátéka, illetve a sajátos felfogású dalok teszik különlegessé. Szakítva a zárt formákkal, muzsikájukban nagyobb teret kap az improvizáció, a modern zenei elemek és a pillanatnyi gondolatok zenei megformálása. A zenekar egyre sűrűsödő külföldi útjai miatt idén csupán egy ízben, májusban jutott el a BMC-be, akkor a Koncertteremben léptek fel. Örömteli hír, hogy azóta Ai, Nao című daluk – Tóth Mátyás szerzeménye, amelyhez a portugál szöveget Bán Zsófia írta – a Latin Dal kategóriában elnyerte a Szakmai Díjat az idei, 2015-ös Independent Music Awards-on. A csapat ezúttal ismét az Opus Jazz Club színpadán szerepel, vendégük a kitűnő amerikai trombitás, Wayne Tucker, aki fiatal kora ellenére már a New York-i jazz színtér magasan jegyzett szereplője. Közreműködik: Pátkai Rozina - ének
Pecze Balázs - trombita
Tóth Mátyás - gitár
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob Wayne Tucker - trombita rozinapatkai.com 
waynetuckermusic.com  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Énekesnő 
Pátkai Rozina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?