Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: YVES ROBERT TRIO (F) - BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1958-as születésű harsonás, Yves Robert a francia jazz emblematikus figurájának számít. Több mint három évtizedes pályafutása során hazájának legnevesebb muzsikusaival játszott együtt (Daniel Humair, Loius Sclavis, Joëlle Leandre), külföldi partnerei között pedig olyan neveket találunk, mint McCoy Tyner, Paul Bley, John Zorn, Derek Bailey, Nguyên Lê, Steve Lacy vagy Dee Dee Bridgewater.

Számos formációja mellet már a nyolcvanas évek második felében beválasztották a nemzeti jazz-zenekarba (Orchestre National de Jazz), majd 1988-ban létrehozta első saját trióját. A szélesebb nemzetközi elismerést az ECM gondozásában megjelent lemezek hozták meg számára, ezek közül is a 2002-ben kiadott In Touch című saját albuma, amit a kritika nagyon kedvezően fogadott, a kvázi ambient felvételt a „hangzás igazi ünnepének” nevezték kritikusai. Sok mindent el lehet mondani Yves Robert számtalan egyéb zenekaráról és projektjéről is, de a „szokványos” jelzőt lehetetlen rájuk aggatni. 2014 február elején Yves Robert a francia jazz két alappillérével, Bruno Chevillon bőgőssel és Cyril Atef dobossal, azaz a még 2008-ban kiadott Inspirine című triólemezének tagjaival adott fergeteges sikerű koncertet az Opus Jazz Clubban. Visszahallgatva a koncerten készült felvételeket, úgy a trió tagjai, mint a BMC-Opus stábja egyöntetűen úgy döntöttek, hogy a koncert anyagából lemezt kell készíteni a BMC Records jazz-sorozatába. Meleg tónusú, életigenlő kompozíciók, igen gazdag képzelőerő és elképesztő technikai tudás – hogy csupán néhány fontos jellemzőjét említsük az Inspired címmel most megjelent lemeznek, melynek mostani bemutatójára két héttel azután kerül sor, hogy a zenekarvezető harsonás a Hans Lüdemann vezette nyolctagú TEE Ensemble tagjaként készít egy másik felvételt a BMC stúdiójában. Közreműködik: Yves Robert - harsona
Bruno Chevillon - nagybőgő
Cyril Atef - dob yvrobert.free.fr  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?