Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: MAXIME BENDER QUARTET (LUX/D/CH)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Legtöbb döntésünket tapasztalataink, a helyzetek, a körülöttünk lévő emberek és személyes meggyőződésünk kontextusában hozzuk. Ezek során válunk végül azzá, akik vagyunk, jó esetben boldogabb emberekké. Az improvizatív zenében a döntéshozatal része a játéknak.

Kezdve a hangjegyektől, amit az ember le akar játszani, egészen a történetig, amit el szeretne mondani. E döntéseknek azonnali hatása van mind az éppen játszott műre, mind az együttműködő zenésztársakra. Úgy is mondhatnánk, hogy az ember mindig és mindenütt a tökéletes pillanatot keresi (legyen bár az akármilyen tökéletlen is), s ez folyamatosan más-más döntések meghozatalához vezeti.” Maxime Bender Maxime Kölnben folytatott zenei tanulmányai során találkozott Silvióval, Oliverrel és Simonnal. A három zenész igen aktív tagja a kölni jazzéletnek, mely Németország és Európa egyik legfontosabb és legmozgalmasabb jazz színtere. Megismerkedésük után egyetlen alkalmat sem mulasztottak el, hogy együtt játsszanak, így a kvartett létrejötte szinte törvényszerű volt. A zenén túlmenően mély barátság is kialakult közöttük. „Mind a hárman abba az irányba vezettek, hogy nyitva tartsam a fülemet és álljak készen új döntések hozatalára és új irányok választására. Képesek arra, hogy minden koncerten gyakorlatilag újraalkossák a repertoárt, s egy új zenei univerzumot nyissanak meg, amelyben mindig valami újat tudunk nyújtani” mondja Maxime. Közreműködik: Maxime Bender - szaxofon
Simon Seidl - zongora
Oliver Lutz - nagybőgő
Silvio Morger - dob maximebender.com  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?