Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

LITTLE G WEEVIL AND THE JUKE JOINT TRIO
Muzikum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Az egyetlen magyar blues zenész, aki Amerikában sikereket ért el, 2013-ban megnyerte az International Blues Challenge-et, amely a legismertebb nemzetközi blues zenei verseny.”

LITTLE G WEEVIL (avagy, ahogy itthon sokan ismerik, SZŰCS GÁBOR) énekes–gitáros–dalszerző, az egyetlen olyan magyar blues zenész, aki Amerikában sikereket ért el, és neve a tengerentúlon is névjeggyé vált. Első, teljes egészében saját számokból álló szólólemeze már az Egyesült Államokban jelent meg SOUTHERN EXPERIENCE címmel 2008-ban, azóta még két további lemez fűződik a nevéhez. Ezek közül a MOVING című albumot jelölték a BLUES MUSIC AWARDS-ra is, ami a legrangosabb elismerés a műfajban. 2013-ban megnyerte a legismertebb nemzetközi blues zenei versenyt, az IBC-t (International Blues Challenge). Utazásai során számos világhírű zenésszel együtt zenélhetett úgy, mint a Grammy-díjas SHEMEKIA COPELAND, JOHNNY WINTER, THE HOLMES BROTHERS, THE NEVILLE BROTHERS, TERRY EVANS, ANSON FUNDERBURGH, SAM MYERS. Hozzánk a THE JUKE JOINT nevű triójával látogat el, és ez lesz az egyetlen budapesti fellépése ebben a koncertévadban! Atlanta, GA based multiple award-winning guitarist, singer, songwriter Little G Weevil is one of the most deeply moving entertainers on the American roots music scene today.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?