Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WOODY ALLEN: SEMMI PÁNIK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Komédia két részben a Veres1Színház előadásában.

Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül egy békeszerződésbe csomagolta. No, de a legreménytelenebbeknek is jár még egy - vagy éppen egy legutolsó - esély, melyet hősünk meg is kap, amikor apja megbízza, hogy két hétig igazgassa egy nagykövetség ügyeit. Mindössze annyit kellene tennie a szokásos adminisztráción túl, hogy lebonyolít egy vacsorát egy olajmágnás tiszteletére. A sors keze azonban orvul lecsap hősünkre, amikor egy szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander, az amerikai turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak... A Semmi pánik vérbeli komédia. Az eredeti darab a vasfüggöny mögötti Kelet-Európában játszódik. A magyar változat azonban a Közel-Keletre helyezi a cselekményt – és itt is kiválóan működik a Galla Miklós által fordított bravúrdarab hatásmechanzimusa. Bemutató a Veres1Színházban: 2015. december 4. (A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.)
  Szereposztás
Walter Hollander 
Aradi Tibor 
Marion 
Zorgel Enikő 
Susan 
Holczinger Szandra 
Axel Magee 
Dósa Mátyás 
Magee 
Venyige Sándor 
Dobney atya 
Székhelyi József 
Ahmed 
Gerner Csaba 
Kilroy 
Pál Tamás 
Mrs. Burns 
Steinkohl Erika 
Mr. Saigon 
Li Wang Chu 
  Stáblista
Rendező 
Megyeri Zoltán 
Díszlet 
Rózsa István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?