Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR BEMUTATJA: RÓMAI NAPOK III – CINEMA PARADISO
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A két évvel ezelőtti Notre-Dame kalandozások és a tavalyi Westminster túra után Rómában töltjük – virtuálisan – a karácsony és szilveszter közötti időszakot. Az örök város megszámlálhatatlanul hatalmas zenei kincsei közül villantunk fel egyházi és világi témájú kompozíciókat három estén keresztül.

Köztudott, hogy Róma nemcsak az égi örömök városa, hanem nyüzsgő metropolis több ezer éve... Ezen az estén már a közeli óévbúcsúztató hangulata uralkodik: s a földi paradicsomi állapotokat – többek között – Marenzio, Lassus, Rossini, Morricone és Rota kompozíciókkal és átdolgozásokkal segít megteremteni a Szent Efrém Férfikar, valamint néhány – a szórakoztató műfajban otthonos – meglepetés-vendég...
  Stáblista
Közreműködik 
Szent Efrém Férfikar 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?