Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR BEMUTATJA: RÓMAI NAPOK II – MUSICA SACRA AZ ÖRÖK VÁROSBÓL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A két évvel ezelőtti Notre-Dame kalandozások és a tavalyi Westminster túra után a Szent Efrém Férfikar Rómában tölti – virtuálisan – a karácsony és szilveszter közötti időszakot. Az örök város megszámlálhatatlanul hatalmas zenei kincsei közül villant fel egyházi és világi témájú kompozíciókat három estén keresztül.

Palestrina, Lassus, Victoria, Josquin des Prés, Liszt – öt zseni a zenetörténetből, akik hosszabb-rövidebb ideig (Palestrina egész életében) Rómában éltek és remekművekkel gazdagították a Musica Sacra-t, melynek ősforrásából, a szintén itt keletkezett gregorián (Nagy Szent Gergely pápa) zenéből is énekel a Szent Efrém Kórus a második estén.
  Stáblista
Közreműködik 
Szent Efrém Férfikar 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?