Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR BEMUTATJA: RÓMAI NAPOK I – RÓMAI LÁZ
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A két évvel ezelőtti Notre-Dame kalandozások és a tavalyi Westminster túra után a Szent Efrém Férfikar Rómában tölti – virtuálisan – a karácsony és szilveszter közötti időszakot.

Az örök város megszámlálhatatlanul hatalmas zenei kincsei közül villant fel egyházi és világi témájú kompozíciókat három estén keresztül.
Az első estén Arcangelo Corelli Karácsonyi Concertoja és Fekete Gyula Edith Wharton novellája alapján komponált Római láz c. kisoperája hangzik el. A barokk mestermű és a 20. század végi opera tematikájában és zeneiségében egyaránt Rómához kötődik. Közreműködik: Szabóki Tünde – szoprán
Rajk Judit – alt
Budapesti Vonósok
  Stáblista
Énekesnő 
Szabóki Tünde 
Énekesnő 
Rajk Judit 
Közreműködik 
Szent Efrém Férfikar 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?