Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO SZERZŐI ESTEK SOROZAT - NAGY JÁNOS SZERZŐI ESTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nagy János, Erkel Ferenc díjas zeneszerző, jazz zongorista szerzői estje.

A két részből álló est első felében a New Brand zenekar számára írt szerzemények hangzanak el big-band hangszerelésben, a MAO és a New Brand zenekar előadásában. Az együttes repertoárján magyar és tatár népdalok feldolgozásai mellett saját szerzemények szerepelnek. A műsor második felében Nagy János Concerto tekerőre és kamarazenekarra írott műve szólal meg big-band átiratban. A darab zenei stílusa nehezen behatárolható, hiszen ugyanúgy jelen van benne a magyar népzene, a világzene, a swing, mint a bebop vagy a fusion, s e számos gyökérből táplálkozva mégis egy nagyon egységes, harmonikus egész jön létre. Kicsit olyan ez a zene mint egy jó film: soha nem tudhatjuk mi történik a következő percben, azt meg pláne lehetetlen kitalálni, hogy mi lesz a vége... Közreműködik: New Brand: Husnullina Regina - ének
Frankie Lato - hegedű
Joubert Flóra - dob
Nagy Ábel - gitár
Kéri Samu - basszusgitár
Nagy János - zongora Szerényi Béla - tekerő
ifj. Szerényi Béla - tekerő Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  Stáblista
Művészeti vezető 
Fekete-Kovács Kornél 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?