Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LJUDMILA ULICKAJA: UNOKÁM, BENJAMIN- KÚTVÖLGYI ERZSÉBET, BALOG JUDIT, ERDÉLYI TIMEA, MÉSZÁROS ANDRÁS
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mindannyian ismerünk olyan csupa szív, önfeláldozó és lehetetlent nem ismerő embereket, akik egy tank lendületével száguldanak végig az életükön... és másokéin.

Ljudmila Ulickaja nyolcvanas évek végén készült színművében az igazi jiddise máménak "állít szobrot", aki lelépve talapzatáról, ezúttal színházi varrónőként jelenik meg. Legfőbb célja, hogy imádott fiának megfelelő származású menyasszonyt keressen. És úgy tűnik, meg is találja. Reményeinek beteljesülését csupán egy dolog veszélyezteti: maga az Élet.
 Szeretettel és emberséggel, könnyekkel és humorral szőtt moszkvai történet ez, amelyben odaadó anyák és szófogadó fiúk, menyasszonyjelöltek és kiszemelt vőlegények egyaránt magukra ismerhetnek. Az előadás Ljudmila Ulickaja engedélyével és az ELKOST Literary Agency és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre
  Szereposztás
ESZTER LVOVNA  
Kútvölgyi Erzsébet 
JELIZAVETA JAKOVLEVNA 
Balog Judit 
SZONYECSKA 
Erdélyi Timea 
VITYA  
Mészáros András 
  Stáblista
Rendező 
Bagó Bertalan 
Fordító 
Morcsányi Géza 
Díszlet 
Enyvvári Péter 
Jelmez 
Sántha Borcsa 
Zene 
Dobri Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?