Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROMAIN GARY (ÉMILE AJAR): ELŐTTEM AZ ÉLET - IN MEMORIAM MARGITAI ÁGI
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Romain Gary (Émile Ajar): Előttem az élet - In memoriam Margitai Ági ősbemutató

Amikor Émile Ajar Előttem az élet című regénye megjelent 1977-ben Magyarországon, egy pillanat alatt kultuszkönyvvé vált, mert a szabadság levegőjét hozta be hozzánk a merész humorú arab utcakölök életének történetével. A tizenegy éves, kis Momo elbeszéli a hajdani örömlány, Rosa mama, a színesbőrű traveszti, Lola asszony és az eltűntnek hitt, börtönviselt arab apa sorsát.  Bemutató: 2014. május 28. Momo szerepét 2014. október 21-én, két héttel hirtelen bekövetkezett halála előtt játszotta utoljára Margitai Ági, akinek mindig megújulásra képes tehetsége, szakmai alázata, varázslatos nőiessége és kifogyhatatlan energiái csaknem hatvan éven át szolgálták a közönséget. Az előadást 2015. szeptemberétől az ő emlékének szentelve újra játsszuk, szerepét Nagy Mari, a Nemzeti Színház művésze veszi át. Juszuf szerepében Rajhona Ádám helyett pedig Jordán Tamást láthatják. "Az eredeti mű jogtulajdonosa: Mercure de France - Színpadi jogok: Editions Gallimard.”
  Szereposztás
Momo 
Nagy Mari 
Rosa Mama 
Csomós Mari 
Lola 
Lukács Sándor 
Juszef 
Jordán Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Alföldi Róbert 
A rendező munkatársa 
Kovács Krisztián 
Dramaturg 
Vörös Róbert 
Színpadra alkalmazta 
Lőrinczy Attila 
Fordító 
Bognár Róbert 
Jelmez 
Cselényi Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?