Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BG 5 - BILLE GERGŐ QUINTET FEAT. BORBÉLY MIHÁLY - JAZZ ITT!
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bille Gergő (trombita, szárnykürt); Almássy Márton (tenorszaxofon); Bécsy Bence (gitár); Miskolczi Márk (bőgő); Szabó Sipos Ágoston (dob) Vendég: Borbély Mihály (szaxofon)

A névadó trombitás, szárnykürtös, aki időközönként kornetten is hallható, nem csak saját zenekarát vezeti: gyakori vendégszólistája a Balogh Tamás Quartetnek, de szerepelt már Elsa Valle és Winand Gábor kvartettjében. A zeneszerzőként és előadóként is figyelemre méltó tehetségű Bille Gergő azonban a BG5-ben érzi magát leginkább otthon. Zenekarával 2013-ban, a Zeneakadémia falai között kezdte el a közös munkát, 2014 óta így öten Almássy Mártonnal, Bécsy Bencével, Miskolczi Márkkal és Szabó Sipos Ágostonnal az iskolán kívül is gyakori fellépői a budapesti jazzéletnek. A pályakezdő együttes a bebop és post bop-korszak egyik alapvető zenekari felállását (trombita, tenorszaxofon, gitár, bőgő, dob) követi, az általuk képviselt zenei stílusok azonban ezeken az irányokon jócskán túlmutatnak: kedvelik a groove alapú zenéket, a funkot, hiphopot, a drum and basst, vonzódnak az afro-kubai ritmusokhoz, és nem vetik meg az avantgárd jazzre jellemző kísérletezést sem. Széles repertoárjukban túlnyomó részben saját szerzemények szerepelnek. Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?