Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BORIS BERMAN ZONGORAESTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hideg fej, meleg szív, rendkívüli virtuozitás és hihetetlenül gazdag zeneiség. Boris Berman nemcsak lenyűgöző zongorista, de lenyűgöző zenész is.

Berman önzetlen elköteleződéssel mindig arra törekszik, hogy a műveket az adott zeneszerző stílusának megfelelően, a lehető leghűebben, tökéletes precizitással, mégis egyéni kifejezőerővel interpretálja. A Moszkvában született zongorista lélegzetelállító technikájával és minden pillanatban biztos játékával le sem tagadhatná a nagy orosz zongorahagyomány hatásait. Berman 1948-tól 1973-ig élt a Szovjetunióban, majd Izraelbe emigrált, jelenleg a Yale School of Music zongora tanszékének vezetőjeként az Egyesült Államok egyik legkeresettebb zongoraprofesszora. Szólistaként és kamarazenészként hat kontinens közel ötven országában ismeri őt a közönség, a koncertek mellett pedig a stúdiókban is aktív, ő volt például az első zongorista, aki lemezre vette Prokofjev összes zongoraművét. A világ legnagyobb koncerttermei után 2016 tavaszán Budapesten, a Zeneakadémián ad szólóestet a hazai közönség előtt. Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont Program: Beethoven: F-dúr variációk, op. 34
Debussy: Images - I. kötet
Debussy: Estampes
Prokofjev: V. (C-dúr) szonáta, op. 135
Prokofjev: Rómeó és Júlia, op. 75 (részletek)
Prokofjev: VII. (B-dúr) szonáta, op. 83  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?