Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZINDBÁD ÉS ANNA HERCEGNŐ - JÉGMUSICAL
Origo Filmstúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva...

Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

Az moszkvai nagybemutató előtt kivételesen a magyar közönség láthatja az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.

2014-ben az ORIGO Filmstúdióban forgatták le a hasonló Aladdin című jégmusicalt az orosz közönség számára, ennek rövid kisfilmjét itt tekintheti meg: http://jegmusical.hu

A filmstúdió területén ingyenes parkolást biztosítunk.

Főbb szereplők:
Berci Anna Morgan kalózkapitány Szindbád a tengerész Küklopsz Király Királynő

Tánckar:
kalózok szirének hajósok

A filmstúdió megközelíthető autóval az M3 autópálya és a Régifóti út felől. Az előadás 120 perc egy kellően hosszú szünettel. Az előadás kerekesszékkel is látogatható. A lelátó emelkedő, így a rálátás a jégre 100%-os minden sorból. A székek kagyló formájúak és minden hely önálló szék. Lépcsők a lelátókon több helyen vannak. A büfé és a WC az “U” alakú lelátó alsó felén található (E-F-G-H szektor) Az előadás alatt kellemes hőmérsékletre fűtjük a műtermet, nem kell kabátban ülni.

Szindbád Buszjárat Információ

A WestEnd City Center bevásárló és szórakoztató központ parkolójából indulnak a buszok az előadások előtt 1 órával: 11:00 órás előadás esetén – 10:00 órakor, 15:00 órás előadás esetén – 14:00 órakor. A buszjegy ára: 0 Ft, és a buszindulás helyszínén, a WestEnd Ferdinád-híd felöli oldalán a pénztárban lehet kérni. A buszok az előadás befejezése után 30 perccel indulnak vissza az indulási helyre, azaz a WestEnd City Center parkolójába.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?