Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
STROUSE-CHARNIN: ANNIE – CSEPP SZÍNHÁZ
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 112 értékelés alapján
  Leírás
PénteK13 - A13 november 27., péntek 19.00 Strouse-Charnin: Annie

A Csepp Színház vizsgaelőadása. Egy klasszikus, igaz mese arról, hogy vágyainkat soha ne adjuk fel. Arról, hogy a szeretet mindig győz a gonoszság felett. A történet Annie-ről, az árva kislányról szól, aki ha igazi szüleit nem is találja meg, de őszinteségével, tisztaságával, szeretetével felolvasztja a jégszíveket.  Főszerepben: Joó Gábor színművész, Annie szerepében Unger Vanda a Csepp Színitanoda hallgatója. Szereplők: Lezsák Bernadett m.v, Hodossy Vivien, Gedai Gedeon, Artzt Beryl és a Csepp Színitanoda hallgatói. Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 1200 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1000 Ft, csoportos  jegy 10 főtől 800 Ft, A program napján: 1500 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények a nem összevonhatóak. Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?