Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A VÍZZEL SZEMBEN
Sanyi és Aranka Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadás most egy év kihagyás után a Sanyi és Aranka Színházban talál új otthonra. Az új helyszínre adaptált monodrámával elsőként 2015. december 9-én találkozhat a közönség. Katalin szerepében továbbra is Spolarics Andrea látható, aki jelenleg a Budaörsi Latinovits Színház társulatának tagja.

Katalin egy 50-es éveiben járó, jelentős vállalati pozíciót betöltő nő, aki éppen szokásos évértékelő beszédét tartja a cég születésnapján, amikor egyszer csak valami megtörik benne és rosszul lesz. Ekkor elindul az emlékek lavinája: miután egy életet töltött azzal, hogy megpróbált egyszerre kiemelkedően megfelelni a munkájában és otthon – anyaként, illetve feleségként is, végül rádöbben, hogy menthetetlenül egyedül maradt.
 
A vízzel szemben című monodráma egy olyan női sorsról szól, amely itt a XXI. század kezdetén elveszni látszik a társadalom által rákényszerített szerepvállalások súlya alatt. A három havi műhelymunkával készült független szerzői darabot 2013-ban a Bárka Színház által megrendezett Nemzetközi Monodráma Fesztivál keretében mutatták be, majd 1 éven át havi rendszerességgel játszották ott.

Játssza: Spolarics Andrea
Készítették: Barta Árpád, Csató Zsófia és Spolarics Andrea, Tímár Rita közreműködésével
  Szereposztás
Színész 
Spolarics Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?