Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HANGFOGLALÓ MAGYAROK - ECKHARDT GÁBOR ESTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Barbakán

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 360 értékelés alapján
  Leírás
Hangfoglaló magyarok a zenetörténetben XX. századi magyar szerzők portréi Eckhardt Gábor zenei illusztrációival a Klebelsberg Kuno Hét programja

A műsor különleges prizmán keresztül kalandoz végig az elmúlt két és fél évszázad zenetörténelmén. 20. századi magyar zeneszerzők kamara-, zongora- illetve vokális művein keresztül teremt kapcsolatot az európai zenei gyökerekkel, hagyományokkal, mutatja be a kölcsönhatásokat. A jelenből, a közelmúltból merítkezve mutatja be a magyar zeneművészet térhódítását és egyre erőteljesebb jelenlétét a világ klasszikus zenei színpadán.  Mindez az Eckhardt Gábor zongoraművésztől már megszokott interaktív, kissé meghökkentő, humorral átszőtt módon. A koncert a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával jön létre a Klebelserg Kuno Hét alkalmából.
  Stáblista
Zongoraművész 
Eckhardt Gábor 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?