Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A DIÓTÖRŐ ÉS AZ EGÉRKIRÁLY
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csajkovszkij E. T. A. Hoffmann: A Diótörő és az Egérkirály mese-tánc-játék 7 éves kortól Az előadás hossza: kb. 1 óra, szünet nélkül.

Volt egyszer egy Diótörő, akit megátkozott Egérfül asszonyság. Az átkot azonban feloldani csak egy módon lehet. Veszélyes úton, sötét helyeken és félelmetes birodalmakon át Marika és a Diótörő a Marcipán-palotába érkezik, amely fényes ugyan, de vajon biztonságos is? A klasszikus és a kortárs tánc prózával és bábokkal való ötvözete nemcsak izgalmassá teszi az előadást, hanem a fantáziánk kiterjesztését is szolgálja.
Az eredeti Csajkovszkij zenéjét és E. T. A. Hoffmann meséjét a Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közösen dolgozza fel. Az összetartozás öröme és nehézsége, az emlékezés csalafintasága és a játék feszültsége a meghatározója az előadásnak, amely egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. Több klasszikus, nagyszínházi feldolgozással ellentétben ebben az előadásban Csajkovszkij emblematikus muzsikája a karácsony emberi üzenetét, az összetartozás és a feltétel nélküli szeretet fontosságát erősíti.  Közreműködik: Téri Sándor színművész, Závoy Andrea színművésznő, Horváth Adrienn, Ivanov Gábor, Hargitai Mariann, Jakab Zsanett, Mádi László, Kovács Péter, Szabó András, Wéninger Dalma A Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közös produkciója.
  Stáblista
Rendező 
Magács László 
Koreográfia 
Kun Attila 
Dramaturg 
Lőrincz Ágnes 
Jelmez, díszlet 
Béres Mónika 
Jelmez, díszlet 
Boda Gyöngyvér 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?