Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETETTEL SEBEZVE - SZÜLŐKRŐL FELNŐTT GYEREKEKNEK
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A HVG Extra Pszichológia Szalon előadója L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta.

Akár elfogadjuk szüleinket, akár nem, gyermekkorunk hatása rányomja bélyegét gyermekeinkkel, partnerünkkel való kapcsolatunkra, nevelési stílusunkra, sőt testi-lelki egészségünkre is. Az élvezetes előadáson sok példán keresztül megismerhetjük a gyakran keveredő szülőtípusok viselkedési mintáit, hatásait, felismerhetjük szüleink és önmagunk néha megmosolyogtató vagy éppen fájó nevelési „bakijait”, valamint a bátorító attitűd jellemzőit, aminek erősítésével elfogadóbb gyermekké, megértőbb partnerré, és ha nekünk magunknak is van gyermekünk, jobb szülővé válhatunk. Az előadás végén L. Stipkovits Erika válaszol néhány kérdésre, amelyeket előre is feltehet a szeretettelsebezve@hvg.hu email címen 2015. november 30-ig.  L. Stipkovits Erika több évtizedes tapasztalattal rendelkezik pszichés és személyiségzavarok, családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Számos helyen tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület, a Magyar Hipnózis Egyesület, a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja. A jegy ára: 1900 Ft (A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható).
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?