Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MIKULÁS VARÁZSÓRÁJA
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - KÖSZI Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MIKULÁS VARÁZSÓRÁJA zenés mikulás mese

Kram és Pusz, a két rosszaság, idén nem szeretne ajándékokat osztogatni Mikulással és a Manóval, ezért a varázsóra segítségével a télből nyarat varázsolnak. Kalandos utazásra indulnak, de rájönnek, hogy nincs jobb dolog a szeretetnél és vissza akarják állítani az órát. Az óra mutatója azonban beakad és csak a gyerekek segítségével kattog tovább, ami persze dalok, versek formájában sikerülhet csak. Majd lassan megérkezik a Mikulás, és sok-sok ajándék vár a gyerekekre. Belépődíj elővételben Mikulás csomaggal 1600 Ft. Belépőjegy Mikulás csomag nélkül: 1000 Ft. Belépődíj a program napján Mikulás csomaggal 3000 Ft. Belépőjegy Mikulás csomag nélkül: 2000 Ft a program napján.
  Szereposztás
Kram 
Ternai Kriszta 
Pusz 
Pallós Tibor 
Mikulás 
Habány Tamás 
Manó 
Cseh Adrienn 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1105, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?