Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

CSILLAGSZÓRÓ-ADVENTI KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csillagszóró adventi koncert

Fellépnek: Máté Ottilia Madarász Katalin Barabás Sándor Csala Judit Csuti Csaba Fazekas József Kökényesi Gabriella Lovay László Molnár László Nemes Ildikó Szegedi Szűcs Judit Vígh Levente Vesztergám Miklós Csepeli Mosolygó Dalkör Csili Művelődési Ház Kórusa  vezényel: Szeghalmi Ágnes Hegedűs Valér orgona és zongoraművész Kísér: ifj.Berki László és zenekara Rendező: Máté Ottilia Jegyár: 2000, 2500 és 3000 Ft. Helyszín: Kőrösi színházterem
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?