Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENE ÉS SPORT
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az iskolások között vannak matekosok, vannak magyarosok, vannak „föcisek” vagy éppen „törisek”. A különféle szubkultúrák persze nincsenek zárva egymás előtt, s különösen szabad köztük az átjárás, ha a zenéről van szó.

Hiszen a zenének mindenhez van kapcsolódási pontja: a matematikáról éppúgy sok mindent elárul, mint az irodalomról, a földrajzról vagy akár a sportról. A Zeneakadémia ifjúsági programsorozata, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiája keretében megvalósuló négy kistermi koncert az utóbbi négy területre merészkedik ki, harmadik alkalommal zene és sport összefüggései után kutatva. Ki kit győz le a hangversenyen? Kell-e edzenie egy billentyűs játékosnak az ujjait? Mit jelent a csapatjáték a zenében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a felső tagozatos általános iskolásoknak meghirdetett koncert, amelyen a Spányi Miklós vezette Concerto Armonico játszik Bach és Händel-műveket – sportolókat megszégyenítő intenzitással. (A koncert a két évvel ezelőtti, azonos című hangverseny ismétlése.) Műsor: Händel: G-dúr concerto grosso, op. 6/1 J. S. Bach: V. (D-dúr) brandenburgi verseny (BWV 1050) Közreműködik: Homoki Gábor (hegedű), Bálint János (fuvola), Spányi Miklós (csembaló) Concerto Armonico Budapest (művészeti vezető: Spányi Miklós) Mesél: Fazekas Gergely
  Stáblista
Mesélő 
Fazekas Gergely 
Hegedűművész 
Homoki Gábor 
Csembalóművész 
Spányi Miklós 
Fuvolaművész 
Bálint János 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?