Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RAZVALJAJEVA ANASZTÁZIA, SELELJO ERZSÉBET ÉS PÁLFALVI TAMÁS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zeneakadémia Karrierirodája 2013 óta dolgozik azon, hogy a legkiemelkedőbb hallgatók előadóművészi pályáját egyengesse, és lehetőséget biztosítson számukra a magyar és nemzetközi komolyzenei vérkeringésbe való bekerülésre.

A támogatott fiatal művészek komoly előválogatást és a Kocsis Zoltán vezette zsűri előtti zártkörű koncertet követően kerülhetnek a programba, amely repertoárjuk és koncertprogramjaik kialakításán túl a médiával, koncertszervezőkkel és művészügynökségekkel való kapcsolattartásban is segíti őket. Pálfalvi Tamás, Razvaljajeva Anasztázia és Seleljo Erzsébet mindhárman a Karrieriroda által támogatott, zenei körökben egyre nagyobb elismerésnek örvendő tehetségek, akik A tehetség kötelez koncertsorozat tavaszi hangversenyén a Liszt Ferenc Kamarazenekar kíséretével, egy-egy különleges versenyművel állnak a közönség elé. Mindhárom művész otthonosan mozog már a Zeneakadémia színpadán, de ez lesz az első alkalom, hogy – egy, a hárfát, a szaxofont és a trombitát középpontba állító, igazi kuriózumnak számító koncert keretein belül – egyetlen estén hallhatjuk őket.

Műsor: Händel: Vízizene - II. D-dúr szvit (HWV 349)
Alvars: Concertino hárfára és kamarazenekarra, op. 34
szünet
Dubois: Szaxofonverseny
Dubrovay László: Trombitaverseny Közreműködik: Razvaljajeva Anasztázia (hárfa), Selejlo Erzsébet (szaxofon), Pálfalvi Tamás (trombita) Liszt Ferenc Kamarazenekar (művészeti vezető: Rolla János)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?